Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Bestilling av Rørlegger

Er det virkelig så enkelt som det her ?

Ja det er det.  Vi er potensielt kanskje de første ute i Norge med å tilby en komplett ferdig pris med integrert betaling i en og samme handling. Men vi vet at det koster tid, energi og logistikk når du skal få tak i en håndtverker. Dette ønsker vi å forenkle i så stor grad at det blir litt enklere å få ting gjort.

Kan jeg stole på at prisen stemmer ?

Ja det kan du. Jobbene vi har priset er standard jobber som er utført i over 30 år til sammen av våre rørleggere. Vi har fått kunnskapen til kunne gi en konkret pris på disse jobbene.

Skulle det være at vi oppdager andre ting når vi er på jobb hos deg. enten det burde vært en forbedring, små lekkasjer eller andre omstendigheter som dukker opp så vil vi informere om dette og komme med en anbefaling. Men vi utfører ikke annet arbeid og sender en tilleggsfaktura uten at vi har en dialog og er enig om dette. Du kan stole på oss.

 

 

Kan jeg bestille rørlegger fra dere uansett hvor jeg bor ?

Vi har foreløpig ikke landsdekkene system på plass for dette. Men det er ikke umulig at vi kommer dit i fremtiden.

Vi dekker mange Kommuner i innlandet, se oversikt når du bestiller produkt,

Hamar - Løten - Stange - Elverum - Rena - Ringsaker - Gjøvik - Lillehammer.

Ved andre steder i Norge så send oss en mail så kan vi undersøke om det er mulighet for å opprette lokale avtaler igjennom oss så du forstatt kan handle i nettbutikken.

Hvis jeg bor litt utenfor de 30 km dere dekker. Blir det mye ekstra ?

Alle stedene vi dekker kommer opp som tilvalg, Bor du ikke innenfor disse kommunene men allikevel ikke så langt unna så send oss en mail så kan vi opprette en sone til ditt bosted.

Hva skjer etter jeg har fått ordrebekreftelsen ?

Når vi får ordren så kan du gå videre til online booking av time. linken skal ligge i ordrebekreftelsen. Hvis den ikke gjør det (teknisk feil hos oss) vil vi ta kontakt med deg enten via sms/telefon  for å finne en dag det passer for deg å få utført jobben. Har du et ønske om dag så kan du skrive det inn som kommentar når du legger orden så kan vi se om det er noe vi klarer å få til.

Hvor lang ventetid er det på Rørlegger ?

Vi har satt et mål om at alle online kunder skal få jobben utført innen 5 virkedager fra orden er satt.  Skulle det være at det haster veldig grunnet en varmtvannsbereder som eksempelvis har sluttet å fungere så skriv inn dette når orden blir plassert så prøver vi å få dette prioritert.

Bytte av Varmtvannsbereder med fast støpsel, hva da ?

Har du en varmtvannsbereder som er koblet på fastpunkt i vegg så trenger du en elektriker i tillegg. Vi har en avtale med Brødrene Melby og har Emil Menart som kontaktperson der.  Har du ikke elektriker og vil at vi skal ordne dette så blir dette mannen vi kontakter for deg. 

Pris på denne typen jobb fra elektriker ligger inne som fastpris

 

Må jeg bestille både jobb og kran fra dere ?

Nei det må du ikke.

Har du kjøpt kran eller annet produkt selv så kan vi komme å utføre jobben. Prisene her ligger under service jobb kategorien. Vi setter som krav at kranen er Sintef godkjent ergo så er det kraner kjøpt i Norge som vi godkjenner. har du kjøpt via AliExpress eller lignende så er ikke dette noe vi monterer. 

Kan jeg betale noe med kort og noe med Klarna ?

Dessverre så finnes ikke denne typen integrasjon i vår system. 

Produkt dere ikke har på nettsiden

Jeg ønsker et produkt dere ikke har på nettsiden

Har du et produkt du sliter med å få tak i så kan det hende vi kan klare det for deg.  Vi er også et rørleggerfirma og har avtaler med de fleste grossister og direkteleverandører. Og de avtalene vi ikke har kan vi få opprettet.  Send en mail til kundeservice@fiksferdigrorlegger med produkt og litt info så skal vi undersøke saken for deg.

Leveringstid og metode

Hva er forventet leveringstid ?

På jobber så har vi stort sett kapasitet innenfor 5-7 virkedager. Men ofte så klarer vi det raskere en det også.  Når det kommer til produkt bestilling så kan du forvente imellom 4-7 virkedager, litt avhengig av når i uka du plasserer ordren. 

Noen produkter har plassering hos leverandør eller grossist. I noen tilfeller kan vi sette deg opp som leveringsadresse direkte fra leverandør og da vil det gå veldig raskt. I noen tilfeller så må produktet innom oss før det shippes videre og da kan det gå et par dager ekstra. men stort sett så skal varer være på plass innen tiden som er oppgitt.